- De nye standardene vil få stor betydning, derfor trenger vi mer kunnskap

Kate Elin Østebøvik Haugen er salgsleder ved trevarebedriften FØRRE Vindu. Hun har vært med i en arbeidsgruppe som har levert innspill overfor de nye standardene som nå utarbeides for byggebransjen.

- Det kreves jo mer og mer dokumentasjon. Vi trenger mer kunnskap om de nye standardene for byggebransjen, derfor vil jeg varmt anbefale å delta på webinar-serien som nå starter opp.

Dette sier salgsleder Kate Elin Østebøvik Haugen ved FØRRE Vindu, som har deltatt i en arbeidsgruppe som har levert innspill fra trevarebransjen inn mot de nye standardene som nå utarbeides for kjøp av byggevarer og tekniske produkter.

- Det er viktig at trevarebransjens stemme kommer fram i høringsrunden, slik at vi blir med og påvirker hvordan de nye standardene blir til slutt.

Stor interesse i trevarebransjen
Det er stor interesse blant norske trevarebedrifter om nye standarder for byggebransjen, og sammen med bransjeforeningen Betong Norge arrangeres det nå tre webinarer i samarbeid med Advokatfirmaet Selmer AS.

- Dette er tre korte digitale seminarer som gir vår bransje nyttig kunnskap om hva som er på gang, og hva som er viktig på dette området, sier Østebøvik Haugen.

Innholdet i webinarene er spesialtilpasset for underentreprenører og materialleverandører i byggebransjen. Webinarene arrangeres de tre siste fredagene i juni med oppstart fredag 14. juni.

- Vi er en bredt sammensatt bransje med store og små aktører, og det gjør at vi også henvender oss til ulike kunder og kundegrupper. De nye standardene skal favne alle aktørene i bransjen, og bidra til at kundene våre får en bedre forståelse for hva som kjøpes, sier salgslederen i Førre Trevarefabrikk.

Webinareserien har følgende tematikker:

  • Feller, røde flagg og totalentreprenørenes standard kontraktsvilkår i forhold til underentreprisekontraktene NS 8415 og NS 8417.
  • De nye standardene for kjøp av byggevarer og tekniske produkter (NS 8411 og NS 8412). Hva må vi passe på framover?
  • Verktøy for å forhandle om kontraktsbetingelser og viktige virkelmidler for å begrense risiko.

For mer informasjon om webinarene:
www.norsketrevarer.no/kurs-og-arrangement/seminarer/kontrakter/

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: