Velkommen til Trevaredagene på Quality Airport Hotel, Gardermoen

29. - 30. januar 2025

Praktisk informasjon

Vi gleder oss til å samle medlemmer, samarbeidspartnere og venner av bransjen til årets store høydepunkt. Arrangementet går fra lunsj til lunsj og vi skal være i nærheten av Gardermoen, nærmere bestemt på Quality Airport Hotel Gardermoen. Det vil være en kombinasjon av foredrag i plenum og mulighet for å besøke utstillere. Programmet er under utvikling, men vi kan love en god blanding av både faglig påfyll, inspirasjon og gode debatter på scenen. Vi har også lagt opp til gode pauser hvor det vil bli mulighet for å besøke aktuelle utstillere. På konferansenes første dag avslutter vi med en stortstilt kåring av Årets lærling og Årets lærebedrift før vi går i samlet tropp til utstillerområdet hvor det blir både aktiviteter og den tradisjonelle pølsefesten. 

Det blir aperitiff i hotellets flotte foaje med påfølgende middag på hotellet. 

Dag to møtes vi til flere inspirerende innlegg og diskusjoner samt mulighet for besøk hos de utstillere man kanskje ikke rakk dagen før. Vi avslutter med lunsj klokken 12. 

Pris for deltakelse inkl. lunsj: 4500,- ekskl. mva for medlemmer / 6000,- ekskl. mva for ikke medlemmer / 500,- ekskl. mva for lærlinger. 

INFORMASJON OM MIDDAG 29. JANUAR 

Vi møtes i Restaurant Frøy for en uformell 2-retters middag. Her får man mulighet til å snakke med gode bransjekollegaer, og ferie prisvinnerne av Årets lærebedrift og Årets lærling, som blir delt ut tidligere samme dag. 

Festen fortsetter etter middag og arrangementet avsluttes klokken 00:00. 

Pris for middag inkl. aperitiff og drikke til maten 1000,- ekskl. mva. 

Hotell

Arrangementet foregår på Quality Airport Hotel Gardermoen og du booker selv rom for det antall overnattinger du har behov for.

Gå inn her for å bestille. 

 

Rom bestilles og betales av den enkelte. Betaling er i forbindelse med opphold, men bestillingen må garanteres med kredittkort. 
NB! Vi kan ikke garantere at dere får rom etter 28. november - så husk å være ute i god tid. 

 

Kontaktinformasjon til 
Quality Airport Hotel Gardermoen:
 
Adresse: Lokeveien 7, 2067 Jessheim | Telefon: 63 92 61 00 | E-post: q.gardermoen@strawberry.no 

FINN FREM: Veibeskrivelse  

Det tar 8 min med shuttlebuss fra Oslo Lufthavn Gardermoen (ca. 15 min tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen) og er 45 minutter unna Oslo Sentrum. Det er godt med parkeringsplasser utenfor hotellet.   

Buss fra Oslo Lufthavn Gardermoen 
Ta buss S-22 

Fra Oslo Sentralstasjon 
Ta flytoget til OSL, eller lokaltog til Jessheim 

Taxi 
Hotellet anbefaler: Øvre Romerike Taxi, telefon +47 03550. 

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: